Onze geschiedenis

Auto Snelservice, sinds 1988 een begrip in Waddinxveen!

De oorsprong van onze onderneming ligt in de reparatie van auto’s onder de naam Auto Snelservice (sinds 1988). Deze tak, onder deze naam, is dan ook inmiddels een gevestigde in Waddinxveen en omgeving.

Het is allemaal kleinschalig begonnen, zonder werknemers en toegelegd op het vervangen van uitlaten, banden en accu’s. Maar; hier is het niet bij gebleven! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een garagebedrijf met een groot klantenbestand, vier full-time werknemers, moderne apparatuur, een breed scala aan certificering en bevoegdheden en een uitgebreide kennis op het gebied van reparatie en onderhoud.

Onze BOVAG certificering en Bosch Car Service lidmaatschap zijn veelzeggend, wij zijn er trots op! Hiermee geven wij u extra zekerheid en vertrouwen in de kwaliteit waar wij voor staan.

Wij zijn ook bevoegd om autotechnici op te leiden dankzij het “leermeesterschap” van Marcel Lugthart. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat onze kennis up-to-date is.

Het is ook zeker het vermelden waard dat er in onze werkplaats drie APK-keurmeesters aanwezig zijn! Veel ervaring wordt dan ook onderling uitgewisseld met betrekking tot wijzigingen in regels en voorschriften. U weet dan ook exact in welke staat uw auto zich bevindt na een APK-keuring (denkt u dan aan de conditie van de slijtage gevoelige onderdelen, deze vallen niet geheel onder de APK-regelgeving).

Naast het reguliere onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor het volgende:

  • Storingsdiagnose
  • Balanceren
  • Uitlijnen
  • APK
  • Airco Onderhoud

En al uw verdere vragen en wensen. Wij zullen altijd met u meedenken voor een passende oplossing.

Dit veelzijdige aanbod van diensten is mogelijk dankzij onze uitgebreide kennis, documentatie, informatiesystemen en onze goede relatie met merkdealers. Met het bovengenoemde, maar zonder specialistische apparatuur is dit uiteraard niet mogelijk. Daarom investeren we ook voortdurend in nieuwe apparatuur en kennis. Om echt een goede indruk te krijgen nodigen wij u van harte uit eens een kijkje te nemen bij ons in onze werkplaats.