Producten & Diensten

auto onderhoud service beurt reparatie waddinxveenOnderhoud, reparatie, service, … Hoe en wat?

Zoals eerder genoemd verzorgen wij tevens het onderhoud aan auto’s in de regio Waddinxveen, Gouda, Boskoop en omgeving. Hierbij moet u denken aan onderhoud in de ruimste zin van het woord. Dit betekend dat u zowel voor een service-beurt bij ons terecht kunt alsook voor groot-onderhoud, revisies, reparaties op alle gebieden, etc.

Naast het onderhoud verzorgen wij ook de APK keuring van uw auto, zowel voor auto’s met een benzine-motor alsook voor auto’s met diesel-motoren.

Om het onderhoud aan uw auto goed uit te kunnen voeren maken wij gebruik van de procedures die overeenkomen met de voorschriften van de fabrikant van uw auto. Hierdoor, en vanwege onze BOVAG certificering, komt de garantie van uw auto niet te vervallen als wij uw auto voor u onderhouden.

Bij reparatie en onderhoud maken wij bij vervanging van onderdelen uitsluitend gebruik van betrouwbare, gerenommeerde merken. In de meeste gevallen betreffen dit zelfs producten die afkomstig zijn uit dezelfde fabriek als waar de originele producten vandaan komen. Kwaliteit en garantie gegarandeerd!

Wilt u weten wat het onderhoud aan uw auto kost? Neemt u dan contact met ons op via: contact

APK, beurten, storingsdiagnose, airconditioning, …

Onderhoud voeren wij uit op verschillende gebieden, daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd op de volgende gebieden: