Dakkoffer huren

Dakkoffer, koffer, skikoffer, dakdrager, WaddinxveenHuur een dakkoffer via TopSpace.nl en haal hem bij ons op in Waddinxveen en laat hem ook direct monteren!

Om te zien welke opties er zijn en om direct een reservering te plaatsen verwijzen wij u naar de website van TopSpace.nl

Naast dakkoffers verhuurt TopSpace tevens:

  • Ski-koffers
  • Dakdragers
  • Sneeuwkettingen
  • Skidragers
  • Fietsdragers

Skidrager Waddinxveendakdrager WaddinxveenDakkoffer WaddinxveenFietsdrager Waddinxveen

Over TopSpace

Marktleider
Topspace is sinds 2005 marktleider in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers. 4 personeelsleden, 120m2 showroom, 1600m2 magazijn, 1000 dakkoffers, 1000 dakdragers en honderden sneeuwkettingen in verhuur.

Succes
We werken met producten waar geen fouten in mogen worden gemaakt. Bovendien is er meestal heel weinig tijd om problemen op te lossen. Dit heeft ons ertoe gebracht om een zeer efficiënte en zorgvuldige werkwijze te ontwikkelen. We streven steeds naar kwaliteit en verbetering. Problemen waar we mede schuld aan dragen, lossen we in goed overleg op!

WYSIWYG
We laten geen afbeelding van een A-merk zien om u dan af te serveren met een B-keus. We streven naar transparantie, ook in onze prijsstelling. Er zijn geen verborgen kosten, zodat U niet voor verrassingen komt te staan. Topspace is What You See Is What You Get!

No nonsense
We zijn straight forward en communiceren graag bondig als het gaat om de kwaliteit van gegevens. Hiermee worden fouten voorkomen. Onze website is representatief voor onze dienstverlening.

Betrouwbaar
We zijn ons bewust van het vertrouwen dat u in ons bedrijf en onze producten steekt.

Onze expertise en de kwaliteit van de producten zijn belangrijke pijlers om te zorgen voor klanttevredenheid.

Waardering
Al sinds het begin van Topspace, 20 jaar geleden, waarderen we trouwe klanten met levenslange(!) Vaste Klanten Korting. We zijn ook benieuwd naar uw waardering van onze dienstverlening. Feedback is van harte welkom!