GRATIS speaker bij een Airco Servicebeurt!

Winter is coming…

Het is zeker nog geen winter en we hopen op een mooie zachte herfst! Wat echter onvermijdbaar is, zijn de temperatuurschommelingen in de herfst die al snel kunnen variëren van +20 tot -10 graden celsius.

Een direct gevolg van deze schommelingen en de grotere kans op neerslag is dat de ruiten van uw auto plots kunnen beslaan of beslagen zijn als u bij uw auto aankomt. Een ongemak, maar het is meer dan dat, het is een potentieel gevaarlijk ongemak!

Te vaak gaan automobilisten de weg op met een gedeeltelijk beslagen voorruit, met alle risico’s van dien. Uw airco kan u hierbij helpen, mits hij goed functioneert!

Wist u dat een goed werkende airconditioning dit ongemak voor een groot deel positief kan beïnvloeden? 

Als de airco in uw auto goed werkt dan blaast hij droge lucht, onderanderen,  langs uw voorruit*. Hierdoor is uw voorruit in de meeste gevallen binnen no-time niet meer beslagen! U kunt veilig de weg op!

Veiligheid voorop!

Om u te stimuleren veiligheid voorop te stellen bieden wij u de kans aan op een GRATIS Big Bass Bluetooth speaker wanneer u een afspraak maakt voor een airco servicebeurt.

Bij de servicebeurt inspecteren wij visueel uw airco systeem op werking en lekkages en controleren wij of er genoeg koudemiddel aanwezig is in het systeem. Het koudemiddel word hierbij vervangen waardoor de airco weer maximaal zal functioneren!

Tevens kunt u uw airco laten reinigen. De reiniging houd in dat wij een reinigingsmiddel door uw ventilatie systeem laten stromen waardoor bacteriën gedood zullen worden en nare luchtjes zullen verdwijnen.

Wat moet u doen om kans te maken?

  1. Maak een afspraak
  2. Like en volg ons op Facebook / Instagram**
  3. Like en deel ons bericht over deze actie
  4. Maak kans op een Big Bass Bluetooth speaker t.w.v. EUR 49,95

Deze actie sluit op 11 november 2017! Wees er snel bij en maak kans!

 

Voorwaarden:
Deze actie sluit op 11 november 2017. Bij sluiting van deze actie selecteren wij de winnaars op basis van de diegenen die een afspraak gemaakt hebben, het bericht geliked hebben en ons zijn gaan volgen of reeds volgen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wij maken via Instagram en Facebook de winnaar bekend, alsook via een direct bericht via één van deze kanalen of per telefoon.

* u kunt hierbij uw verwarming op een aangename temperatuur laten staan, gecombineerd met geactiveerde airconditioning.
** boven en onderaan de pagina vind u de knoppen/links naar zowel Instagram als ook Facebook.

Geplaatst in Acties, Onderhoud & Service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.