Bosch Car Service eerste premium partner LeasePlan

Bosch Car Service is de eerste organisatie dat het nieuwe keurmerk ‘premium partner’ van leasemaatschappij LeasePlan Nederland ontvangt. Het label garandeert u als leaserijder van de beste service en kwaliteit als u voor uw reparatie- en onderhoudsbeurten kiest voor Bosch Car Service.

Onderzoek

Het afgelopen jaar onderzocht LeasePlan de prestaties van alle onderhoudsleveranciers waar het bedrijf een contract mee heeft. Bedrijven die op de aspecten kwaliteit, proces en kosten goed tot uitmuntend scoren, krijgen van de leasemaatschappij het label van ‘premium partner’ toegekend. Bosch Car Service is de eerste organisatie die aan de gestelde eisen voldoet! Uit analyse van LeasePlan blijkt dat we vooral goed scoren op de kwaliteit van onze geleverde diensten. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

 

Eigen keuze binnen voorkeursnetwerk

Via de LeasePlan Berijdersservice en de AfspraakPlanner krijgt u als leaserijder eenvoudig inzicht in het bij LeasePlan aangesloten voorkeursnetwerk. Zo kunt u binnen dit netwerk zelf bepalen bij welke leverancier u reparatie- en onderhoudsdiensten afneemt – bij de merkendealer of via het universele kanaal. De ervaring leert dat gemak voor veel automobilisten een doorslaggevende factor is in hun keuze. Zij kiezen over het algemeen vaker voor het universele kanaal met alle services onder één dak, in plaats van een merkdealer. De leasemaatschappij verwacht het aantal Premium Partners in 2012 verder uit te breiden.

Over LeasePlan

LeasePlan onderscheidt zich met een uitgesproken mening over mobiliteit. ’s Lands grootste leaseorganisatie beschouwt de (zaken)auto als de belangrijkste pijler onder mobiliteit – en daarmee een van de essentiële pijlers onder onze economie. Tegelijkertijd pleit LeasePlan ervoor dat autorijden slimmer, schoner en efficiënter moet worden. Slimmer, door het autoverkeer beter te spreiden over de dag. Schoner, door in te zetten op energiezuinige en intelligente autotechniek. Efficiënter, door zakelijk verkeer op alternatieve manieren te organiseren. LeasePlan stelt zich actief op als ambassadeur van kilometerbeprijzing, stimuleert fabrikanten extreem zuinige auto’s te produceren en loopt voorop in het ontwikkelen van slimme alternatieve vormen van mobiliteit, zoals Mobility Mixx. Daarnaast is LeasePlan Nederland voortdurend in dialoog met haar klanten over bewust en verantwoord berijdergedrag.

Wereldmarktleider

LeasePlan Corporation is wereldmarktleider in operationele autoleasing en internationaal een van de leidende spelers in wagenparkbeheer. LeasePlan is opgericht in 1963 en is inmiddels actief in 30 landen op vier continenten. Dochtermaatschappij LeasePlan Nederland heeft ruim 120.000 voertuigen in beheer en is daarmee marktleider. De onderneming biedt alle vormen van professioneel wagenparkbeheer voor elk type klant: van personen- tot bedrijfswagens voor het MKB tot multinationals. De onderneming is aangesloten bij de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

Bekijk het persbericht LeasePlan benoemt eerste premium partner binnen voorkeursnetwerk.


Contact

Coenecoop 397

2741 PN Waddinxveen

0182 614 714

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma. t/m vr.

Do. avond

Zaterdag 1

:

:

:

8.00 - 17.30

19.00 - 21.00

9.00 - 15.00

1 Werkplaats tot 12.00