Over Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland, met ongeveer 380 aangesloten autobedrijven. Uw auto is bij ons in goede handen, of het nu gaat om een apk-keuring, een reparatie of regulier onderhoud. Ook voor seizoenscontroles kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat. Alles voor een verrassend betaalbare prijs.

Alles voor uw auto

Bij Bosch Car Service doen we alles voor uw auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij Bosch Car Service is uw auto daarvoor in betrouwbare, vakkundige handen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor uw gemak.

Lees meer...

Geld Lenen Kost Geld

Onze Autofinanciering: uw droomauto is nu bereikbaar

Autofinanciering is een betrouwbare financiering die past bij u en uw auto. Uw Bosch Car Service autobedrijf kijkt samen met u naar de geschatte periode dat u de auto gaat gebruiken en daar wordt de Autofinanciering op afgestemd. Ook leent u nooit meer dan de waarde van uw auto, zodat u niet met een restschuld blijft zitten. U leent het aankoopbedrag (of een deel ervan) en dit betaalt u in vaste maandelijkse termijnen af. Zo koopt u zorgeloos een nieuwe auto met een verantwoorde Autofinanciering.

Voordelen

  • Passende Autofinanciering tegen aantrekkelijke rente
  • Looptijd afgestemd op de geschatte gebruiksperiode van uw auto, dus geen aflossing voor een auto die niet meer van u is
  • Nooit meer lenen dan de waarde van uw auto, dus geen restschuld
  • Voor nieuwe auto’s en occasions
  • Extra rentevoordeel in combinatie met de Autoverzekering van Bosch Car Service
Lees meer...

Bosch Car Service eerste premium partner LeasePlan

Bosch Car Service is de eerste organisatie dat het nieuwe keurmerk ‘premium partner’ van leasemaatschappij LeasePlan Nederland ontvangt. Het label garandeert u als leaserijder van de beste service en kwaliteit als u voor uw reparatie- en onderhoudsbeurten kiest voor Bosch Car Service.

Onderzoek

Het afgelopen jaar onderzocht LeasePlan de prestaties van alle onderhoudsleveranciers waar het bedrijf een contract mee heeft. Bedrijven die op de aspecten kwaliteit, proces en kosten goed tot uitmuntend scoren, krijgen van de leasemaatschappij het label van ‘premium partner’ toegekend. Bosch Car Service is de eerste organisatie die aan de gestelde eisen voldoet! Uit analyse van LeasePlan blijkt dat we vooral goed scoren op de kwaliteit van onze geleverde diensten. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Lees meer...

Contact

Coenecoop 397

2741 PN Waddinxveen

0182 614 714

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma. t/m vr.

Do. avond

Zaterdag 1

:

:

:

8.00 - 17.30

19.00 - 21.00

9.00 - 15.00

1 Werkplaats tot 12.00