Auto Snelservice is een onafhankelijk, toegankelijk en betrouwbaar onderhoudsbedrijf voor alle merken auto's in de regio Waddinxveen, en de wijde omgeving.

Auto Snelservice is lid van de Bosch Car Service formule, de grootste merk-onafhankelijke service formule in Nederland (link).

Wat doen wij?

De activiteiten van Auto Snelservice zijn onder te verdelen in twee verschillende activiteiten die nauw met elkaar zijn verweven:

  1. Het verzorgen van onderhoud en reparaties aan uw auto (inclusief APK).
  2. De verkoop van jonge gebruikte occasions uit de compacte- en middenklassen. 

Voor beide activiteiten is Auto Snelservice BOVAG-gecertificeerd! Hierdoor genieten wij aanzien bij zowel de consumentenbond alsook binnen de branche van autodealers. Dit houdt tevens in dat alle activiteiten onder de voorwaarden van de BOVAG plaatsvinden.

Voor meer informatie over BOVAG en de afdeling Auto Bedrijven Associatie verwijzen wij u naar de website van de BOVAG.

 

Laten wij ons ook even voorstellen

Mijn naam is Marcel Lugthart. Ik ben sinds 1 januari 2013 volledig eigenaar van Auto Snelservice. Mijn vader Leen heeft dit bedrijf in 1988 samen met zijn broers; Anton en Cees opgericht. Er werd een vestiging geopend aan de Maarten Schoutenstraat in Waddinxveen. In een periode van snelle groei waren zij genoodzaakt een ander onderkomen te zoeken. Hieruit vloeide de realisatie van nieuwbouw op het industrie gebied Coenecoop. We zijn sinds 1998 actief op deze locatie en hebben inmiddels een grote klanten kring opgebouwd. Sinds mijn 18e levensjaar ben ik werkzaam binnen Auto Snelservice. En in 1997 werd ik tot mede eigenaar benoemd.

Met ingang van 1 januari 2013 is mijn vader Leen met welverdiend pensioen gegaan.

Ik hoop u graag (nog) eens bij ons te mogen ontmoeten,

Met vriendelijke groet,

Marcel Lugthart


Contact

Coenecoop 397

2741 PN Waddinxveen

0182 614 714

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma. t/m vr.

Do. avond

Zaterdag 1

:

:

:

8.00 - 17.30

19.00 - 21.00

9.00 - 15.00

1 Werkplaats tot 12.00