Onderhoud; hoe en wat?

Zoals eerder genoemd verzorgen wij tevens het onderhoud aan auto's. Hierbij moet u denken aan onderhoud in de ruimste zin van het woord. Dit betekend dat u zowel voor een service-beurt bij ons terecht kunt alsook voor groot-onderhoud, revisies, reparaties op alle gebieden, etc.

Naast het onderhoud verzorgen wij ook de APK keuringen van personenauto's, zowel voor auto's met een benzine-motor alsook voor auto's met diesel-motoren.

Om het onderhoud aan uw auto goed uit te kunnen voeren maken wij gebruik van de procedures die overeenkomen met de voorschriften van de fabrikant van uw auto. Hierdoor, en vanwege onze BOVAG certificering, komt de garantie van uw auto niet te vervallen als wij uw auto voor u onderhouden.

Bij reparatie en onderhoud maken wij bij vervanging van onderdelen uitsluitend gebruik van betrouwbare, gerenommeerde merken. In de meeste gevallen betreffen dit zelfs producten die afkomstig zijn uit dezelfde fabriek als waar de originele producten vandaan komen. Kwaliteit en garantie gegarandeerd!

Wilt u weten wat het onderhoud aan uw auto kost? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Bel voor informatie, tel. 0182 614 714

Of kijk online wat het kost: klik op het "CARSOM" logo.

APK, beurten, storingsdiagnose, airconditioning

Onderhoud voeren wij uit op verschillende gebieden, daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd op de volgende gebieden:

  • Algemene Periodieke Keuring
  • Service beurten
  • Groot onderhoud
  • Storingsdiagnose
  • Airconditioning

Contact

Coenecoop 397

2741 PN Waddinxveen

0182 614 714

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma. t/m vr.

Do. avond

Zaterdag 1

:

:

:

8.00 - 17.30

19.00 - 21.00

9.00 - 15.00

1 Werkplaats tot 12.00